Evenementen

MSI Fan Dag 2017

Op zaterdag 6 mei reden we richting Utrecht om deel te nemen aan de 3de MSI Fan Dag. Als locatie werd er dit jaar gekozen voor de Fabrique.

Toen we bij de eindbestemming aankwamen, was het meteen duidelijk dat het een toffe dag zou worden. Bij het binnenkomen van het gebouw kregen we meteen de rode Lucky te zien.

Na het binnenkomen van het gebouw verzamelden we aan het podium waar wij een woordje uitleg kregen in verband met het programma.

Het podium stond vol met prijzen die we konden bemachtigen tijdens de goodiehunt of door het winnen van een wedstrijd.

In de verschillende zalen van het gebouw kon er gegamed worden op verschillende MSI computers.

De computers waarop werd gegamed waren de meest recente pc’s uit de Nightblade- en Aegis-series, uitgerust met de 7e generatie Intel-processors en, hoe kan het anders, de 10-series van NVIDIA.

Casio stelde hun 4K beamer voor en lieten de gamers Project Cars spelen op een scherm van bijna 4 meter.

Qua hardware konden we de schitterende 10 series van NVIDIA bewonderen, met de  NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti als paradepaardje.

Naast gamen kon er ook kennis gemaakt worden met VR.

StringPad, een hoofdtelefoon die zorgt voor 4D sound, was voor mij persoonlijk een leuk toestel om uit te proberen. De hoofdtelefoon bevat naast de normale luidsprekers nog 2 extra speakers die door middel van trillingen op het bot zorgen voor een extra dimensie. Ik kreeg het gevoel dat ik met beide voeten in het spel aanwezig was. Voor de mensen die het product willen aanschaffen, is het nog eventjes wachten want het product zou ergens eind dit jaar op de markt komen.

We willen MSI van harte bedanken voor deze mooie dag en de fantastische goodiebag die we naar huis meekregen.

    Annuleren