Spelletjesmeldingen uitschakelen

Facebook bevat een hele lijst spelletjes die je gratis mag spelen. Het is alleen vervelend dat je voortdurend meldingen ziet verschijnen voor sommige spelletjes. Gelukkig kan je dit soort (vervelende) meldingen/berichten blokkeren.

Zie je net zoals op bovenstaande afbeelding iets verschijnen in je nieuwsoverzicht, dan kan je van hieruit al actie ondernemen.

  1. Klik op het pijltje rechtsboven.
  2. Je krijgt nu een keuze uit 2 opties.
  3. Kies je voor Bericht verbergen, dan zal Facebook minder van deze berichten tonen. Dus volledig ben je er niet van af.
  4. Kies je voor Alles verbergen van Criminal Case-app, dan zal Facebook geen berichten meer tonen van deze uitgever.

Een andere manier om spelletjes te blokkeren is via je instellingen in Facebook.

  1. Klik op het pijltje rechtsboven en kies vervolgens voor Instellingen.
  2. In de linkerzijde kies je voor het onderdeel Blokkeren.
  3. Bij Apps blokkeren vul je de naam van het spelletje in.
  4. Van zodra je een app blokkeert, dan krijgt Facebook geen toestemming meer om meldingen/berichten voor dit spelletje te tonen.
  5. Natuurlijk kan je op ieder moment het blokkeren opheffen. Hiervoor klik je op Deblokkeren naast het gewenst spelletje.

Soms hoor ik ook meer en meer mensen klagen over het feit dat bepaalde vrienden hen bestoken met uitnodigingen voor spelletjes. Via je instellingen kan je ook hier komaf mee maken.

  1. Klik op het pijltje rechtsboven en kies vervolgens voor Instellingen.
  2. In de linkerzijde kies je voor het onderdeel Blokkeren.
  3. Bij App-uitnodigingen blokkeren typ je de naam in van de vriend die je uitnodigingen verstuurt.

 

Geplaatst op 27 augustus 2017, in Facebook. Markeer de permalink als favoriet.Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Google account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Annuleren