Categorie archief: tablet

Items opslaan in Instagram

Wist je dat je in Instagram items kan opslaan om ze later heel snel terug te vinden? In onderstaand artikel leg ik uit hoe je dit kunt doen.

Lees de rest van dit bericht

Google I/O 2016: wat is nieuw?

Op 18/05 stelde Google tijdens hun jaarlijkse I/O enkele nieuwigheden voor.  Ik zet de be>

Lees de rest van dit bericht

Google Foto’s: korte handleiding

Nu Google heeft besloten om Picasa niet >

Lees de rest van dit bericht

Nederlandse spraakcommando’s in Google Now

Al eens geprobeerd om “OK Google” te roepen nadat je jouw smartphone ontgrendeld hebt? Nog niet? Probeer het dan zeker eens.  Vanaf juni 2015 is het mogelijk om via deze weg Google Now te openen.  Lukt dit niet, dan kan je Google Now openen door te klikken op het microfoontje in de zoekbalk van Google.

Meer lezen

Gebruik je al Inbox by Gmail?

Inbox by Gmail is beschikbaar voor zowel tablet, smartphone als computer.  De nieuwe e-mailervaring gaat de gewone Gmail niet vervangen. Je moet het zien als een extraatje.

Inbox heeft je een heel duidelijk overzicht van je e-mailberichten.  Door de aanwezigheid van bundels worden berichten die bij elkaar horen op één plaats getoond. Zo wordt reclame, aankopen en reizen netjes geordend.

Je hoeft de e-mailberichten niet te openen om een overzicht van de inhoud te zien.  Inbox laat via hoogtepunten de inhoud zoals afbeeldingen, reserveringsformulieren,… meteen zien in het overzicht.

Ben je iemand die vlug vergeet of wil je alles zeker gedaan hebben, dan is de functie “Herinneringen” zeker iets voor jou. Het allertofste vind ik persoonlijk dat je berichten kunt snoozen tot wanneer jij het zelf wilt.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, probeer dan zeker Inbox by Gmail eens uit. Hieronder de links om het te downloaden:
– Computer: http://www.google.com/inbox/ (Gewoon inloggen met je Google-account)
– Android: https://goo.gl/zSZlo8
– iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id905060486?mt=8