Privacy Netflix

De afgelopen maanden werden we constant herinnerd hoe be>

Lees de rest van dit bericht

Met de smartphone op vakantie

De zomervakantie komt er weer aan! Natuurlijk neem je je smartphone mee naar de camping of het hotel. Met je Android-telefoon of iPhone kun je navigeren naar je bestemming, je favoriete muziek beluisteren of checken waar je lekker kan eten. Aan de hand van onderstaande checklist zorg je ervoor dat je niets hoeft te missen.

Lees de rest van dit bericht

Inlogproblemen bij jonge Outlook-gebruikers

Sinds enkele dagen kunnen jonge Outlook-gebruikers niet meer inloggen op hun account. Dit alles heeft te maken met de nieuwe privacywet die vanaf 25 mei ingaat. Om verder te kunnen hebben de gebruikers onder 16 jaar de toestemming van hun ouders nodig.

Lees de rest van dit bericht

Windows 10 April 2018 update

Met enige vertraging is Microsoft’s laatste update sedert 30/04 beschikbaar. Dit betekent een grote update dat wat tijd in beslag neemt. Al moet ik toegeven dat het bij mij heel vlotjes verliep. Nog niet panikeren als jij de komende dagen/weken geen update krijgt. Microsoft gaat gefaseerd te werk om zo grote problemen te vermijden. Maar welke vernieuwingen brengt de update met zich mee?  Lees de rest van dit bericht

Items opslaan in Instagram

Wist je dat je in Instagram items kan opslaan om ze later heel snel terug te vinden? In onderstaand artikel leg ik uit hoe je dit kunt doen.

Lees de rest van dit bericht

Spelletjesmeldingen uitschakelen

Facebook bevat een hele lijst spelletjes die je gratis mag spelen. Het is alleen vervelend dat je voortdurend meldingen ziet verschijnen voor sommige spelletjes. Gelukkig kan je dit soort (vervelende) meldingen/berichten blokkeren.

Lees de rest van dit bericht

Friendly: Facebook en Messenger in 1 app

Alle mensen die Facebook gebruiken op hun smartphone klagen over de hoeveelheid batterij dat de Facebook app verbruikt. Daarnaast beginnen ook velen zich te irriteren aan de vele gesponsorde updates die je niet kunt uitschakelen.

Lees de rest van dit bericht

Met je smartphone naar het strand

Het laatste wat je wil, is dat je smartphone het begeeft na een geweldig dagje op het strand.  Probeer je telefoon zo goed mogelijk te beschermen tegen zand, water en niet te vergeten: de hitte van de zon. Hoe je dit het best doet, lees je in onderstaande tips.

Lees de rest van dit bericht

Opslaan in Google Drive – LibreOffice

Beschik je niet over een Microsoft Office pakket, dan kun je gebruik maken van gratis programma’s zoals LibreOffice.

In LibreOffice is het sinds kort mogelijk om bestanden rechtstreeks op te slaan in de cloud.

Update 2019: deze functie kampt met een probleem zodat deze voorlopig niet werkt. Hopelijk komt LibreOffice heel vlug met een oplossing.

Lees de rest van dit bericht

Wachtwoorden

Ik hoor meer en meer mensen klagen wanneer ze een wachtwoord moeten kiezen voor bijvoorbeeld een nieuw account. Meestal weten ze niet wat te kiezen of soms krijgen ze de melding dat hun wachtwoord niet sterk genoeg is. Maar wat is nu een sterk wachtwoord?

Lees de rest van dit bericht