Categorie archief: Veiligheid

Privacy Netflix

De afgelopen maanden werden we constant herinnerd hoe be>

Lees de rest van dit bericht

Inlogproblemen bij jonge Outlook-gebruikers

Sinds enkele dagen kunnen jonge Outlook-gebruikers niet meer inloggen op hun account. Dit alles heeft te maken met de nieuwe privacywet die vanaf 25 mei ingaat. Om verder te kunnen hebben de gebruikers onder 16 jaar de toestemming van hun ouders nodig.

Lees de rest van dit bericht

Met je smartphone naar het strand

Het laatste wat je wil, is dat je smartphone het begeeft na een geweldig dagje op het strand.  Probeer je telefoon zo goed mogelijk te beschermen tegen zand, water en niet te vergeten: de hitte van de zon. Hoe je dit het best doet, lees je in onderstaande tips.

Lees de rest van dit bericht

Wachtwoorden

Ik hoor meer en meer mensen klagen wanneer ze een wachtwoord moeten kiezen voor bijvoorbeeld een nieuw account. Meestal weten ze niet wat te kiezen of soms krijgen ze de melding dat hun wachtwoord niet sterk genoeg is. Maar wat is nu een sterk wachtwoord?

Lees de rest van dit bericht

Veilig online

We worden constant aangespoord om veiliger en wijzer om te gaan met het internet. In de media verschijnen regelmatig artikels over veiliger internetten, privacy op het web,…
Hoe kan je veilig het internet op? In deze blogpost overloop ik in 5 stappen enkele zaken die je zeker bij jezelf moet controleren.

Lees de rest van dit bericht

Beheer je wachtwoorden met KeePass

Heb je net zoals mij voor iedere website of app die je gebruikt een ander wachtwoord? Dan kan het weleens gebeuren dat je er eentje vergeten bent. Een wachtwoordkluis biedt uitkomst voor dit probleem.  Hieronder leg ik even het gratis programma “KeePass” uit.

Lees de rest van dit bericht