Categorie archief: iOS

Privacy Netflix

De afgelopen maanden werden we constant herinnerd hoe be>

Lees de rest van dit bericht

Met de smartphone op vakantie

De zomervakantie komt er weer aan! Natuurlijk neem je je smartphone mee naar de camping of het hotel. Met je Android-telefoon of iPhone kun je navigeren naar je bestemming, je favoriete muziek beluisteren of checken waar je lekker kan eten. Aan de hand van onderstaande checklist zorg je ervoor dat je niets hoeft te missen.

Lees de rest van dit bericht

Items opslaan in Instagram

Wist je dat je in Instagram items kan opslaan om ze later heel snel terug te vinden? In onderstaand artikel leg ik uit hoe je dit kunt doen.

Lees de rest van dit bericht

Friendly: Facebook en Messenger in 1 app

Alle mensen die Facebook gebruiken op hun smartphone klagen over de hoeveelheid batterij dat de Facebook app verbruikt. Daarnaast beginnen ook velen zich te irriteren aan de vele gesponsorde updates die je niet kunt uitschakelen.

Lees de rest van dit bericht

Met je smartphone naar het strand

Het laatste wat je wil, is dat je smartphone het begeeft na een geweldig dagje op het strand.  Probeer je telefoon zo goed mogelijk te beschermen tegen zand, water en niet te vergeten: de hitte van de zon. Hoe je dit het best doet, lees je in onderstaande tips.

Lees de rest van dit bericht

Wachtwoorden

Ik hoor meer en meer mensen klagen wanneer ze een wachtwoord moeten kiezen voor bijvoorbeeld een nieuw account. Meestal weten ze niet wat te kiezen of soms krijgen ze de melding dat hun wachtwoord niet sterk genoeg is. Maar wat is nu een sterk wachtwoord?

Lees de rest van dit bericht

Mobiel internet in het buitenland

Ik krijg regelmatig de vraag van mensen hoe ze moeten omgaan met mobiel internet in het buitenland. Nu de vakantie voor de deur staat, is het ideaal om het even over roaming te hebben.

Lees de rest van dit bericht

Google I/O 2016: wat is nieuw?

Op 18/05 stelde Google tijdens hun jaarlijkse I/O enkele nieuwigheden voor.  Ik zet de be>

Lees de rest van dit bericht

Google Foto’s: korte handleiding

Nu Google heeft besloten om Picasa niet >

Lees de rest van dit bericht

Gebruik je al Inbox by Gmail?

Inbox by Gmail is beschikbaar voor zowel tablet, smartphone als computer.  De nieuwe e-mailervaring gaat de gewone Gmail niet vervangen. Je moet het zien als een extraatje.

Inbox heeft je een heel duidelijk overzicht van je e-mailberichten.  Door de aanwezigheid van bundels worden berichten die bij elkaar horen op één plaats getoond. Zo wordt reclame, aankopen en reizen netjes geordend.

Je hoeft de e-mailberichten niet te openen om een overzicht van de inhoud te zien.  Inbox laat via hoogtepunten de inhoud zoals afbeeldingen, reserveringsformulieren,… meteen zien in het overzicht.

Ben je iemand die vlug vergeet of wil je alles zeker gedaan hebben, dan is de functie “Herinneringen” zeker iets voor jou. Het allertofste vind ik persoonlijk dat je berichten kunt snoozen tot wanneer jij het zelf wilt.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, probeer dan zeker Inbox by Gmail eens uit. Hieronder de links om het te downloaden:
– Computer: http://www.google.com/inbox/ (Gewoon inloggen met je Google-account)
– Android: https://goo.gl/zSZlo8
– iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id905060486?mt=8